Social

#ayman zawahiri obama #zawahiri critica obama

Ayman al-Zawahiri il critica pe Barack Obama

Numarul doi din organizatia al-Qaida, Ayman al-Zawahiri , a ironizat marti declaratiile lui Barack Obama cu privire la ingrijorarea sa fata de pierderile civile din ofensiva israeliana din Fasia Gaza si i-a chemat pe musulmani la jihad, pentru a pune capat "agresiunii dusmanului".

Inregistrarea cu Zawahiri, a doua difuzata in ultima luna, a fost data publicitatii de centrul american de supraveghere a site-urilor islamiste, SITE, informeaza AFP, citata de NewsIn.

In timp ce locotenentul lui Osama Bin Laden vorbeste, pe ecran sunt prezentate imagini cu copii morti in ofensiva din Gaza si fotografii cu regele saudit Abdallah, presedintele egiptean Hosni Mubarak , cel francez Nicolas Sarkozy, premierul israelian Ehud Olmert si cu presedintele palestinian Mahmoud Abbas .

In discursul sau intitulat "Sacrificiile din Fasia Gaza si comploturile", Zawahiri reactioneaza ironic la declaratiile lui Obama, care si-a exprimat ingrijorarea fata de pierderile civile inregistraste...

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea