Social

#cristian ene #basescu #avocat #ancheta #audiere #ministru #ridzi

Avocatul lui Basescu o apara pe Monica Ridzi

Monica Iacob Ridzi isi ia avocat de presedinte. Fostul ministru al Tineretului si Sportului l-a angajat , avocatul care l-a aparat pe presedinte in procesele "Flota" si " " pentru a o reprezenta in ancheta declansata pentru banii cheltuiti de .

“Scandalul Ridzi” continua desi titulara ministerului Tineretului a demisionat saptamana trecuta din Guvern. Fostul ministru asteapta insa sa trebuiasca sa raspunda intrebarilor procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie in legatura cu modul in care au fost cheltuiti banii pentru festivitatile de “2 mai”.

De aceea Ridzi si-a angajat doi juristi, printre care si Cristian Ene , avocatul care l-a reprezentat pe Traian Basescu in dosarele "Flota" si " imputita" si a reprezentat PD-L in Biroul Electoral Central la mai multe alegeri, inclusiv la europarlamentarele de acum doua luni, dupa cum noteaza Gazeta Sporturilor.

Potrivit Realitatea.net, fostul ministru al Tineretului a sa semneze raportul de audit desfasurat in cadrul institutiei pe care a condus-o. Rezultatele verificarilor aratau ca in contractele prin care doua firme au primit fara licitatie contractele de organizare Zilei Tineretului existau mai multe nereguli. Printre acestea, inspectorii de audit au notat lipsa unor documente de atribuire a contractelor, dar si semnele de intrebare asupra altora, care se pare ca ar fi fost contrafacute ulterior.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea