Social

#avocata #romi #timisoara

Avocata, batuta de sase romi la Timisoara

O avocata a fost batuta in Timisoara de un grup de sase romi, la iesirea din casa unor batrani pe care ii apara intr-un litigiu privind contractul de vanzare-cumparare al imobilului. 

Avocata lupta pentru a demonstra in instanta ca actual de vanzare nu e valabil si ca batranii nu au primit nici un ban pentru imobilul care este acum revendicat de vecinii romi.

Dupa ce a iesit din casa, femeia sustine ca a fost atacata de romi care au lovit-o cu pumnii si picioarele. Ea a fost gasita plina de sange de sotul ei care a transportat-o de urgenta la spital.

Sursele ale anchetatorilor sustin ca avocata ar fi numit-o pe una dintre femeile rome " tiganca imputita " si acesta ar fi fost cauza conflictului. Rudele femeii spun insa ca nu au atacat-o pe avocata.

La spital, avocata a fost vizitata de un rom care a incercat sa o convinga sa spuna ca a fost vorba despre o talharie , conform Libertatea. Femeia a refuzat insa si este hotarata sa obtina un certificat medico-legal pentru a depune plangere impotriva romilor.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea