Social

#seful parchetelor militare #revocare dan voinea #ministerul justitiei solicitare #aviz csm

Avizul cerut de Ministerul Justitiei in cazul Dan Voinea nu este formulat legal

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a retrimis, miercuri, Ministerului Justitiei adresa prin care se solicita aviz consultativ pentru revocarea din functie a generalului Dan Voinea , pe motiv ca nu a fost formulata legal.

In sedinta de miercuri a Sectiei pentru procurori a CSM, s-a luat in discutie raspunsul Ministerului Justitiei (MJ) la adresa prin care se cerea avizul CSM pentru revocarea din functia de procuror-sef adjunct al Sectiei Parchetelor Militare a generalului maior magistrat Dan Voinea .

In raspuns, ministerul a precizat ca isi mentine punctul de vedere potrivit caruia va lua o decizie in privinta lui Voinea doar dupa avizul CSM, informeaza Newsin. Membrii Sectiei pentru procurori au apreciat ca "avizul nu poate fi dat de catre Sectie " si ca "nu avem din partea ministerului o propunere de revocare din functie a lui Voinea lipsita de echivoc"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea