Social

#avion prabusit #rau new york

Avion prabusit intr-un rau din New York

Un Airbus A320 al companiei US Airways, cu peste 150 de persoane la bord, s-a prabusit joi in fluviul Hudson din New York, insa toti pasagerii au putut fi evacuati .

Doug Parker, directorul executiv al companiei aeriene US Airways, a anuntat ca toate cele 155 de persoane de la bord - 150 de pasageri si cinci membri ai echipajului - au supravietuit accidentului.

Avionul s-a prabusit la ora locala 15.03 (23.03, ora Romaniei), la cateva minute de la decolarea sa de pe aeroportul New York La Guardia catre destinatia Charlotte, in Carolina de Nord.

Pasagerii echipati cu veste de salvare, cu hainele ude, vizibil socati, au fost salvati si urcati la bordul navelor care inconjurau carlinga . La caderea noptii, aparatul a inceput sa se scufunde progresiv in fluviu si numai jumatatea superioara a avionului - capatul aripii stangi, eleronul din spate si o parte din cabina pilotilor - a ramas la suprafata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea