Social

#avion #actiune umanitara #ion tiriac #avion turbojet #donatii avion

Avioane performante pentru actiuni umanitare, donate de o persoana fizica. Iata despre cine este vorba

Inspectoratul General de Aviatie a primit doua avioane performante, turbojet, pentru misiunile umanitare in situatii de urgenta. Aparatele de zbor au fost donate de omul de afaceri Ion Tiriac si o banca, potrivit unor informatii prezentate, luni seara, de comandamentul pentru iarna organizat de Guvern.

"Astazi, cineva a hotarat sa faca un gest onorabil si sa doneze un mijloc de transport deosebit, un avion turbojet, care va fi donat Inspectoratului General de Aviatie. Domnul ministru Arafat, impreuna cu Inspectoratul General de Aviatie, dupa ce intocmiti documentele, va rog sa faceti public acest lucru, pentru ca acest gest va salva in viitor foarte multe vieti", a declarat vicepremierul Liviu Dragnea secretarului de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, citat de gandul.info.

Liviu Dragnea a dezvaluit ulterior, la insistentele presei, ca omul de afaceri Ion Tiriac a fost persoana care a facut emotionantul gest.<

Sursa foto: flickr.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea