Social

#prognoza meteo #canicula #starea vremii #vremea #avertizare meteo

Avertizare meteo: Vine canicula!

Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni o avertizare meteorologica. Astfel, in intervalul 23 - 25 august, vremea va fi calduroasa in majoritatea zonelor tarii, caniculara in orele dupa-amiezelor in Campia de Vest si Campia Romana , unde se vor inregistra frecvent valori de peste 35 de grade si indicele de confort termic (ITU) va atinge si depasi pragul critic de 80.

Marti, 23 august

Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura aerului, in usoara crestere fata de intervalul precedent, va avea maxima in jur de 34 de grade si minima de 18 - 20 de grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

Miercuri, 24 august

Vremea va fi calduroasa, caniculara dupa-amiaza, cu o maxima termica de 34 -35 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar temperatura minima va fi de 18 - 20 de grade. Presiunea atmosferica va fi usor variabila.

Joi, 25 august

Vremea se va mentine calduroasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa în jurul valorii de 33 de grade, iar cea minima va fi de 16-18 grade.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea