Social

# vremea in weekend #avertizare meteo #vijelii #vremea #starea vremii # ploi torentiale

Avertizare meteo! Vijelii si ploi torentiale in weekend

Weekendul vine cu vreme instabila in toata tara. La finalul saptamanii se vor inregistra precipitatii pe arii extinse. Acestea vor fi insotite de vijelii si descarcari electrice. Iata cum va fi vremea sambata si duminica.

Sambata vremea se va mentine instabila in toata tara. Se vor inregistra innorari accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in cea mai mare parte a tarii. Local ploile pot inregistra cantitati de pana la 40 l/mp.

La munte vremea va fi in general instabila si se vor inregistra precipitatii pe arii extinse. Acestea vor fi insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Ploile vor avea si caracter torential, inregistrandu-se cantitati de apa de peste 15-20 l/mp si izolat peste 30-40 l/mp.

La mare vremea va fi usor instabila si se va racori fata de perioada precedenta. Cerul va prezenta innorari trecatoare si, in special in timpul zilei, vor fi conditii de averse slabe si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari locale. Temperaturile maxime se vor incadra intre 26 si 28 de grade Celsius, iar temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 19 si 23 de grade Celsius.

In Bucuresti, vremea va fi in general instabila. Temporar vor fi innorari accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Fenomenele se vor intensifica spre seara si in timpul noptii. Temperatura maxima va fi de 29-30 de grade Celsius.

Duminica vremea se va mentine instabila, iar temperaturile vor scadea usor, in majoritatea tarii. Cerul va fi mai mult noros si se vor inregistra precipitatii insotite de descarcari electrice si vijelii. Pe arii restranse cantitatile de apa vor fi mai insemnate si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime se vor incadra intre 20 si 29 de grade Celsius. potrivit realitatea.net.

In Bucuresti, vremea va fi in general instabila. Temporar cerul va avea innorari accentuate si vor fi averse, posibil insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, indeosebi in a doua parte a zilei. Temperaturile minime vor fi de aproximativ 17-19 grade Celsius, iar maximele vor urca pana la 28 de grade Celsius.

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea