Social

#cod galben de vreme rea #instabilitate atmosferica #avertizare meteo #cod galben # ploi torentiale

AVERTIZARE METEO! Ploi torentiale si instabilitate atmosferica in jumatate din tara

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare meteo de tip cod galben de vreme rea pentru intervalul 29 septembrie, ora 11:00 - 30 septembrie, ora 10:00. In perioada mentionata sunt vizate fenomene precum ploi insemnate cantitativ, instabilitate atmosferica temporar accentuata.

„In Moldova, local in Transilvania, Maramures si la munte vor fi perioade in care va ploua insemnat cantitativ si in care, indeosebi in Moldova, se vor semnala manifestari de instabilitate atmosferica temporar accentuata (averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si izolat grindina). In intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitatile de apa vor depasi 25...35 l/mp si pe arii restranse, mai ales in Moldova, 40...60 l/mp.

Miercuri (30 septembrie) si joi (01 octombrie) in vestul, centrul si nordul tarii precum si la munte va ploua, iar prin acumulare cantitatile de apa vor fi insemnate.”, avertizeaza ANM.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea