Social

#avertizare de vreme rea #avertizare meteo #avertizare #meteo

AVERTIZARE METEO! Ninsori viscolite in urmatoarele 24 de ore, in Romania. Care sunt zonele afectate

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), a emis o avertizare de vreme rea valabila in urmatoarele 24 de ore. Se anunta vijelii  si ninsori viscolite pentru o mare regiune a tarii. 

 

In intervalul 26 noiembrie, ora 10.00 - 27 noiembrie, ora 08.00, este in vigoare o avertizare de intensificari ale vantului, potrivit ANM.

"In intervalul mentionat vor fi intensificari ale vantului in regiunile vestice si estice ale tarii, unde local si temporar vor fi rafale in general de 50...60 km/h.

In zona de munte, mai ales la altitudini mari, viteza vantului va depasi 70...80 km/h si trecator va ninge", avertizeaza ANM.

Cod gaben de ninsori viscolite

In intervalul 26 noiembrie, ora 12:00 – 27 noiembrie, ora 02:00 este in vigoare o atentionare de tip cod galben de vreme rea, fiind vizate fenomene precum:  intensificari ale vantului, ninsoare viscolita in Carpatii Meridionali la altitudini de peste 1700 m.

"In intervalul mentionat, in Banat, iar in cursul noptii si pe litoral, vor fi intensificari ale vantului, cu viteze in general de 60...80 km/h.

In Carpatii Meridionali, la altitudini de peste 1700 m, rafalele vor depasi 90...100 km/h si temporar va ninge viscolit", avertizeaza ANM.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea