Social

#avertizare meteo #ninsoare #vant puternic #fara zapada #meteo

Avertizare meteo! Ninsori si intensificari ale vantului de pana la 80 de km/h in aproape toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat pentru intervalul 7 decembrie, ora 14:00 – 8 decembrie, ora 10:00 o avertizare de vreme rea. Se vor semnala ninsori in aproape toata tara, precipitatii mixte, polei, dar si  intensificari ale vantului.

 

“In intervalul mentionat, in Oltenia, sudul Banatului si local in Muntenia, precum si in Muntii Banatului, in Carpatii Meridionali si in Carpatii de Curbura va ninge si se va depune strat de zapada. Mai ales in Oltenia si sud-vestul Munteniei acesta va depasi pe arii restranse 8...10 cm, iar la munte se vor atinge grosimi de 15...20 cm. Cu precadere la inceputul intervalului, vantul va avea intensificari, cu rafale, in general, de 70 – 80 km/h in sud-vestul extrem si la munte si 45 – 55 km/h in regiunile sudice si sud-estice. Indeosebi in vestul Carpatilor Meridionali, zapada va fi temporar viscolita.

In Moldova si Transilvania vor fi ninsori in general slabe cantitativ, iar in restul teritoriului precipitatiile vor fi mai ales sub forma de ploaie si lapovita.

In sudul si sud-estul tarii, precum si la munte, pe alocuri, se va depune polei.

Vremea in Bucuresti

Potrivit ANM, in Bucuresti vremea va continua sa se raceasca si se va mentine inchisa. Trecator se vor semnala precipitatii slabe mai ales sub forma de burnita sau fulguiala. Vantul va avea intensificari, cu rafale de 40...50 km/h. Temperatura maxima va fi de 1...2 grade.

Vremea va fi inchisa si temporar se vor semnala precipitatii mixte, ce vor favoriza depuneri de polei. Cantitatile de apa vor fi in jur de 10 l/mp. Vantul va avea intensificari, cu rafale de 40...45 km/h. Temperatura minima se va situa in jurul valorii de 0 grade.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea