Social

#vremea rea #avertizare meteo #lapovita #ninsoare #meteo #conditii meteo

Avertizare meteo! Ninsori, lapovita si vreme deosebit de rece

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o atentionare de vreme rea valabila in urmatoarele ore. Vremea se va raci accelerat in toata tara si sunt asteptate intensificari ale vantului, dar si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare.

 

“In intervalul mentionat la munte, in general la altitudini mai mari de 1700 m, vor fi precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare moderate cantitativ, in special pe crestele Carpatilor Meridionali (10...15 l/mp), unde pe arii restranse se va depune strat de zapada.

Vremea se va mentine deosebit de rece in toata tara, iar in timpul noptii in depresiunile intramontane si in dealurile subcarpatice din sud vor fi temperaturi minime de 0...3 grade, favorizand izolat producerea brumei.

Temporar, vantul va avea intensificari in regiunile estice, sud-estice si in extremitatea de sud-vest, cu viteze de 40...50 km/h, iarin zona montana inalta, de peste 60 km/h.

Joi si vineri (23 si 24 septembrie) vremea se va mentine deosebit de rece in cea mai mare parte a tarii. Vantul se va intensifica in majoritatea regiunilor, iar la munte va sufla tare.”, anunta ANM.

Sursa foto:  pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea