Social

#vant puternic #vremea #avertizare meteo #Adminstratia Nationala de Meteorologie

Avertizare meteo: Averse si vant puternic in perioada 17 – 19 aprilie

Adminstratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o avertizare valabila in toate regiunile tarii. Intre 17 aprilie, ora 9.00 si 19 aprilie, ora 9.00 se vor inregistra averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului.

"In intervalul mentionat, instabilitatea atmosferica va fi accentuata si se va manifesta temporar prin averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in toate regiunile tarii", se arata in imformarea ANM.

De asemenea, Administatia Nationala de Meteorologie mai avertizeza ca in sud-vestul, sudul si estul teritoriului, precum si in zonele de deal si de munte, cantitatile de apa vor depasi local 15...20 l/mp si izolat 30 l/mp.

Vremea va continua sa fie instabila si vineri, 20 aprilie. Cerul va fi mai mult noros in regiunile din jumatatea vestica a tarii, unde pe arii relativ extinse vor fi averse si descarcari electrice.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea