Social

#meteo romania #zapda #avertizare meteo #ninsori #vremea

Avertizare de vreme rea de la ANM! Ninge pana sambata seara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare de vreme rea valabila pana sambata seara. Va ninge in cea mai mare parte a tarii, iar in zonele mai calde vor fi precipitatii mixte.

 

In intervalul 19 februarie, ora 20:00 – 20 februarie, ora 18:00 este valabila o avertizare de vreme rea. Sunt vizate fenomene precum: ninsori moderate cantitativ, precipitatii mixte si depuneri de polei.

„In intervalul mentionat, in nordul, nord-estul si local in centrul teritoriului, iar din dimineata zilei de sambata (20 februarie) si in regiunile sud-vestice si pe arii restranse in cele sudice, vor fi perioade in care se vor semnala precipitatii sub forma de ninsoare si precipitatii sub forma de lapovita si ploaie, care vor favoriza formarea poleiului. La munte temporar va ninge.

Ninsorile vor fi in general moderate cantitativ (cantitatile de precipitatii vor depasi pe arii restranse 10…15 l/mp) si se va depune strat nou de zapada, pe alocuri consistent.”, anunta ANM.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea