Social

#terra #clima #meteorologi #avertizare #canicula #incalzire globala

Avertizare de la meteorologi! Urmatorii ani vor fi de nesuportat

Meteorologii din Marea Britanie au transmis un avertisment, conform caruia urmatorii doi ani vor fi cei mai torizi din istoria Terrei. Potrivit acestora incalzirea globala isi va face simtita prezenta tot mai mult, iar gazele cu efect de sera vor avea un impact devastator asupra climei.

"Tinand cont de posibilitatea ca si anul viitor sa fie la fel de cald, este evident ca tiparul climei noastre va continua sa se schimbe", a declarat profesorul Stephen Belcher.

Cercetarea meteorologilor britanici arata ca urmatorii doi ani vor fi cei mai fierbinti, de la inceputul masuratorilor meteorologice.

"Stim deja ca o serie de tipare naturale contribuie la cresterea temperaturilor globale in anumiti ani, dar temperaturile foarte ridicate inregistrate pana acum in acest an indica un impact continuu al gazelor cu efect de sera rezultate din activitati umane", a adaugat Stephen Belcher, potrivit libertatea.ro.

In mod ciudat, verile din Europa ar putea deveni ceva mai reci, pentru o vreme, in timp ce restul Globului se va incalzi, scrie libertatea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea