Social

# informare meteo #atentionare meteo #avertizare meteo #viscol #ninsori #vreme rea #meteo

AVERTIZARE ANM: Cod galben de viscol in 7 judete

Agentia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de ninsori si viscol pentru 7 judete din tara. Acesta este valabil pana miercuri la ora 10:00. In perioada mentionata, se vor inregistra ninsori abundente si viscol, respectiv precipitatii mixte si depuneri de polei.

Va ploua sau ninge moderat in toate regiunile, urmand sa se depuna un strat nou de zapada. in vestul tarii trecator va fi lapovita si ploaie. in regiunile sud-estice si in extremitatea de sud se vor semnala mai ales ploi. Se va forma polei.

Meteorologii anunta pana spre sfarsitul saptamanii precipitatii in cea mai mare parte a tarii, mai insemnate cantitativ in jumatatea de sud.

Totodata, ANM a emis si o avetizare cod galben de viscol, in vigoare pana miercuri la ora 10 in judetele Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges, Dambovita si Prahova, potrivit mediafax.ro.

In Muntii Banatului si in cea mai mare parte a Carpatilor Meridionali va ninge viscolit, iar vantul va avea intensificari in special la altitudinile mari, cu rafale de peste 80-90 kilometri pe ora, zapada fiind spulberata si troienita, conditii in care vizibilitatea va scadea semnificativ.

In judetele Mehedinti, Gorj, Valcea si in cea mai mare parte a judetelor Arges si Caras-Severin va ninge local insemnat cantitativ, iar stratul de zapada nou depus va fi consistent.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea