Social

#anmavertizare anm #cod galben furtuna #anm #ploi #vant puternic #furtuna

Avertizare ANM: cod galben de furtuna! Ploile continua

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis in aceasta dimineata o avertizare de cod galben de vant puternic pentru mai multe judete ale tarii. Inclusiv capitala se afla sub cod galben de furtuna.

Atentinarea ANM este valabila pentru Bucuresti si pentru judetele Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Ialomita, Calarasi, Buzau si sudul judetelor Dambovita si Prahova, intre orele 07:30 si 13:00. Vantul va sufla cu putere, iar rafalele vor depasi 60-70 km/h.

Totodata, ANM a emis si o informare meteorologica valabila pana in data de 11 martie, ora 07:00. In acest interval se vor semnala ploi in cea mai mare parte a tarii. In Banat, in Oltenia si in vestul Munteniei se vor cumula cantitati de insemnate de apa de 20-25 l/mp si izolat 35-40 l/mp.

In special in Carpatii Meridionali, la peste 1800 m altitudine precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va avea intensificari locale si temporare in regiunile sudice si sud-estice, cu viteze de 50-60 km/h, potrivit realitatea.net.

Sursa foto: ziuanews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea