Social

#asateroid #avertisment nasa #pamant #nasa

Avertisment NASA: Pamantul va fi lovit de un asteroid

Nasa a declarat ca este doar o chestiune de timp pana cand Pamantul va fi lovit de un asteroid urias. Astfel, profetiile scrise in Biblie, despre modul in care va sfarsi lumea par sa se adevereasca.

 

Mai mult, NASA cheltuieste milioane de dolari pentru a urmari asteroizii care trec pe langa Terra. Mai mult, specialistii declara ca Pamantul este lovit zilnic de 100 de tone de meteoriti.

In Apocalipsa lui Ioan, ultima carte in canonul Noului Testament, sunt scrise urmatoarele randuri:

"8. Al doilea inger a sunat din trambita. si ceva ca un munte mare de foc aprins a fost aruncat in mare: si a treia parte din mare s-a facut sange,

9. Si a treia parte din fapturile care erau in mare si aveau viata au murit, si a treia parte din corabii au pierit.

10. Al treilea inger a sunat din trambita. si a cazut din cer o stea mare, care ardea ca o faclie; a cazut peste a treia parte din rauri si peste izvoarele apelor.

11. Steaua se chema "Pelin"; si a treia parte din ape s-au prefacut in pelin. Si multi oameni au murit din pricina apelor, pentru ca fusesera facute amare".

Oamenii de stiinta au declarat ca un asteroid poate crea daune inimaginabile pamantului. De la cutremure devastatoare la tsunami uriase, ce vor provoca moartea a milioane de oameni intr-un timp foarte scurt.

Sursa foto: yoda.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea