Social

#aur la barna #Andreea Munteanu #montpellier #medalie de aur #gimnasta

Avem din nou aur la gimnastica. Ea e sportiva care a uimit lumea!

Romania revine in elita gimnasticii mondiale. Andreea Munteanu a castigat ieri medalia de aur in finala la barna, la Campionatele Europene individuale de la Montpellier. Pe podium au mai urcat gimnaste din Marea Britanie si din Franta.



Andreea Munteanu a fost notata cu 14,366, cu care a obtinut medalia de aur. Ea a fost urmata de Rebecca Downie (Marea Britanie, 14,300, medalie de argint) si de Claire Martin (Franta, 14,200, medalie de bronz), scrie mediafax.ro.



Gimnasta noastra are 17 si este din Gorj. "Mi-am dorit acest lucru, dar nu am crezut decat atunci cand am primit medalia de aur ca aceasta dorinta s-a indeplinit. Parca nici acum nu-mi vine sa cred ca am castigat", a marturisit sportiva pentru romgym.ro.

Gimnastul Marius Berbecar a castigat, la randul sau, medalia de argint, in finala la paralele, in timp ce Andrei Muntean s-a clasat pe locul 5, la Campionatele Europene individuale de la Montpellier. Delegatia Romaniei se va intoarce in tara in aceasta seara.

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea