Social

#orase europa ieftine #top TripAdvisor #tripadvisor #vacante

Avem cu ce ne lauda! Bucurestiul, intr-un top „de bine”

Capitala Romaniei se afla pe al doilea loc in topul celor mai frumoase si accesibile orase europene, realizat de TripAdvisor.

Topul include 25 de orase din Europa, pe care turistii le pot vizita fara sa investeasca averi pentru a-si achita transportul si cazarea.

In capul listei se afla orasul Istanbul din Turcia, renumit pentru moscheile impresionante pe care le gazduieste, dar si pentru Marele Bazar, locul de unde turistii isi pot face cumparaturile in timpul vacantei. Bucurestiul sau "Micul Paris" atrage prin viata agitata de noapte, foarte accesibila pentru toate categoriile de vizitatori. Cracovia este cel de-al treilea oras din top; situat in Polonia, acesta are atat o incarcatura istorica deosebita, cat si un romantism aparte de care poti beneficia la preturi accesibile.

Cel de-al patrulea oras recomandat de TripAdvisor este capitala Ungariei, Budapesta, pe care vizitatorii il aleg pentru croazierele pe Dunare si pentru multitudinea de muzee si obiective turistice, iar cel de-al cincilea este Praga, capitala Cehiei, care impresioneaza prin arhitectura gotica si prin tarifele reduse pe care le practica restaurantele si hotelurile.

Sursa foto: fotocommunity.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea