Social

Avangarde Turism Club va ramane fara licenta

Avangarde Turism Club va ramane fara licenta dupa ce 100 de turisti romani si-au platit singuri cazarea in Franta.

Ministerul Turismului va retrage licenta operatorului de turism Avangarde Turism Club, care nu si-a respectat obligatiile contractuale fata de clienti, anunta Mediafax.

Decizia survine dupa ce, saptamana aceasta, 100 de turisti romani aflati in vacanta in Franta au fost nevoiti sa isi plateasca singuri cazarea, cu toate ca aceasta trebuia achitata de agentia care a organizat excursia, Avangarde Turism Club.Cei care au avut bani la ei si-au platit din propriul buzunar un loc la hotel, iar ceilalti au fost nevoiti sa doarma in autocar . Turistii s-au plans si ca au ajuns in Franta cu doua autocare conduse, fiecare, de un singur sofer, in conditiile in care pentru fiecare autocar ar trebui sa existe minimum doi soferi.Grupul era format din cateva zeci de elevi din Petrosani, insotiti de profesorii lor. Acestia au plecat astazi spre tara si vor ajunge acasa maine seara."Deja cercetam cazul si le vom retrage licenta. Oficiul pentru Protectia Consumatorului ii cauta de trei zile, dar la cele trei filiale pe care le au in Bucuresti nu gasesc pe nimeni", a declarat, duminica, agentiei Mediafax, ministrul de resort, Ovidiu Silaghi.Europarlamentarul PDL Monica Iacob Ridzi a cerut ministrului sa ridice licenta agentiei de turism, considerand ca firma "a incalcat obligatiile pe care le avea fata de mai multe grupuri de turisti, carora le-a oferit pachete de sejur in Franta si Germania pe perioada sarbatorilor de Paste".

Reprezentantii agentiei Avangarde Club nu au putut fi contactati pentru a-si exprima punctul de vedere fata de situatia creata.

 


Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea