Social

Autovehicule electorale ale PD-L au flancat sediului BEJ Suceava

Prim vicepresedintele PSD Suceava, eurodeputatul Catalin Nechifor, a spus intr-o conferinta de presa, ca in cursul zilei de marti, o masina din caravana electorala PD-L, inscriptionata cu insemnele partidului, a fost intreaga zi langa Palatului Administrativ in dreptul intrarii in Consiliul Judetean Suceava, iar in cursul zilei de miercuri, o autospeciala pe care sunt inscriptionate afisele de campanie ale PD-L a fost parcata de dimineata pe trotuarul din dreptul intrarii in Prefectura .

Catalin Nechifor considera ca astfel, PD-L Suceava ignora recomandarile prefectului Alexandru Baisanu, ce a solicitat ca institutiile publice din judet sa nu fie alaturate unor actiuni de campanie electorala .

Acesta a declarat ca social-democratii ii transmit prefectului intreaga sustinere, „dar ar trebui sa dea un exemplu ferm, pentru ca de doua zile, masinile PD-L sunt parcate ostentativ in zona Consiliului Judetean si Prefecturii”. (continuarea in

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea