Social

#autostrazi romania #agenti inarmati #paza autostrazi

Autostrazile din Romania vor fi pazite de agenti inarmati

Compania de Autostrazi si Drumuri Nationale a scos la licitatie serviciile de paza ale autostrazilor din Romania. Astfel, de anul viitor, toate autostazile vor fi pazite 24 de ore din 24 de agenti inarmati.

Masura de securitate a fost luata pentru a proteja autostrazile de hoti. Anual, se fura componente metalice de zeci de milioane de lei. De la parapeti, cabluri, chiuvete sau wc-uri, autostrazile din Romania prezinta un numar mare de componente care sunt furate constant.

Firmele interesate de paza autostrazilor trebuie sa indeplineasca insa cateva conditii. In primul rand, trebuie sa aiba sali de forta, sa organizeze sedinte de tragere cu armament si sa ofere servicii de testare psihologica. Salariul este insa pe masura: cateva milioane de euro pe an.

Reprezentantii Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) spun ca hotii trebuie sa invete ca "autostrada este un bun public, pentru toata lumea si sa nu-si mai permita sa fure".


Sursa foto: cotidianul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea