Social

#autostrada soarelui #bucuresti #reabilitare #fundulea #doua benzi

Autostrada Soarelui ar putea intra in reparatii

Autostrada Soarelui ar putea fi reabilitata incepand cu primavara acestui an. Potrivit conducerii Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, lucrarile de reparatii vor viza portiunea care asigura legatura dintre Bucuresti si Fundulea, a carei stare s-a degradat vizibil in ultimii ani.

Conform CNADNR, lucrarile de reparatie ar putea incepe in luna aprilie, circulatia rutiera urmand sa fie deviata pe doua benzi. Astfel, sezonul estival ar putea debuta cu o autostrada aflata in plin proces de reabilitare. Statistica arata ca in zilele de varf din sezonul estival pe un singur sens al autostrazii circula peste 40.000 de autovehicule.

Tronsonul de autostrada Bucuresti - Fundulea, cu o lungime de 27 de kilometri, a fost dat in folosinta in anul 2004. Constructia acestei portiuni a costat circa 74 de milioane de euro. Este singurul tronson din Autostrada Soarelui construit din placi de beton.

Sursa foto: peundemerg.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea