Social

#autostrada #constructie autostrada #autostrada deva orastie

Autostrada, la foc automat

Ministrul Transporturilor, Alexandru Nazare, a anuntat ca se va lucra 7 zile din 7 pentru a fi gata la timp autostrada Deva - Orastie, in luna octombrie 2012.

"Lucrarile la acest tronson sunt in grafic. Respectiv, tronsonul este finalizat in proportie de 60% la partea de umplutura , 40% la poduri si 60% la podete. Volumul umpluturii pe acest tronson este cel mai mare de pe traseul Nadlac-Sibiu, respectiv 6,3 mil. mc de umplutura.

Dorim ca in octombrie sa putem deschide circulatia pe acest tronson in conditii de siguranta. Pentru a atinge acest obiectiv va trebui sa se lucreze in trei schimburi , 7 zile din sapte.

Le-am atras atentia inca o data constructorilor asupra termenului de octombrie 2012. Am facut eforturi anul trecut pentru a extinde memorandumul ISPA pentru aceasta lucrare si, dat fiind faptul ca la sfarsitul anului el expira, vor trebui sa se concentreze ca in octombrie sa putem deschide circulatia pe toti cei 32 km ai tronsonului Deva - Orastie. Voi fi cu ochii pe ei. Va fi o premiera pentru o lucrare ISPA", a spus Alexandru Nazare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea