Social

#autostrada A2 #trafic Romania #trenuri anulate

Autostrada A2 inchisa, trenuri anulate din cauza zapezii

Viscolul creeaza in continuare probleme in Romania! Autostrada A2 Bucuresti – Constanta este inchisa din cauza zapezii si a viscolului, anunta Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane. Pe autostrada A4 se poate circula intre Ovidiu si Agigea, insa nu este permisa intrarea pe A2.

De asemenea, din cauza zapezii si a viscolului, CFR Calatori anunta ca 35 de trenuri sunt anulate!

Tot CFR Calatori anunta ca astazi nu exista linii inchise si nici trenuri blocate, circulatia feroviara fiind adaptata conditiilor meteo nefavorabile, legaturile feroviare fiind asigurate pe toate rutele,

Pe rutele Urziceni-Slobozia, Alexandria – Zimnicea. Rosiori Est-Tr. Magurele, Caracal-Corabia, Ciulnita-Calarasi, Constanta-Mangalia, Medgidia-Tulcea Oras, Ciulnita-Calarasi, Constanta-Mangalia, Medgidia-Tulcea, Slobozia Veche – Urziceni si Caracal- Corabia se circula doar cu locomotive Diesel, motiv pentru care unele trenuri pot inregistra intarzieri.

CFR Calatori precizeaza ca aasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate si vor sa renunte la calatorie, vor primi, la cerere, contravaloarea contravaloarea biletelor/calatoriilor achizitionate si neutilizate (fie pentru intreaga ruta, fie pentru distanta neefectuata din ruta respectiva), conform Regulamentului de transport pe calea ferata in vigoare.

Probleme din cauza viscolului se inregistreaza si pe drumurile nationale, sunt inchise 13 tronsoane de drumuri nationale (pe 15 sectoare):

Judetul Calarasi:

DN3 Fundulea – Calarasi – Chiciu

DN31 Oltenita – Cuza Voda;

DN4 Oltenita – Frumusani;

DN3A Lehliu – limita cu judetul Ialomita

DN41 Oltenia – limita judetul Giurgiu

 

Judetul Constanta

DN22 Lumina – Mihai Viteazu;

DN2A Mihail Kogalniceanu - Harsova;

DN22A Harsova – limita judetul Tulcea

Judetul Giugiu

DN5B Giurgiu – Ghimpati;

DN61 Ghimpati – Crevedia Mare;

DN5A Adunatii-Copaceni – Greaca;

DN41 Daia – limita judetul Calarasi;

 

Judetul Ialomita

DN3A Fetesti -limita cu judetul Calarasi;

DN2C Slobozia –limita judetul Buzau (Tovarasia)

DN21A Tandarei -limita Braila (intersectie cu DN21).

Reamintim ca traficul greu (autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone) este restrictionat pe DN5 Bucuresti – Giurgiu, din cauza viscolului.

Pe DN4, intre DN Centura Bucuresti si Frumusani, autoturismele circula controlat, in coloana, fiind insotite de utilaje de deszapezire si de echipaje de politie.

Pe DN3, intre Fundulea (judetul Calarasi) si Branesti (judetul Ilfov), autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mica de 3,5 tone circula controlat, in coloana, fiind insotite de utilaje de deszapezire si de echipaje de politie.

Tot pe DN3, in judetul Constanta, intre Murfatlar si Ostrov, a fost impusa restrictie pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone.

In judetul Covasna, se circula ingreunat din cauza viscolului pe DN11, intre Targu Secuiesc si intersectia cu DN13E (km 32-41) si pe DN13E (km32-38).

Conform informatiilor primite de la sectiile regionale de politie transporturi, din cauza vantului puternic sunt oprite manevrele in porturile de la Marea Neagra, iar navigatia pe Dunare este suspendata, pe o perioada nedeterminata, intre kilometrii fluviali 175 (Braila) si 1075 (Bazias, judetul Caras-Severin).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea