Social

#promovare romania #transalpina #redenumire drum #drumul regilor #drumul romanilor #promovare tursim

Autoritatile vor sa schimbe numele Transalpinei

Autoritatile din Sibiu si Valcea au discutat, duminica trecuta, in cadrul unei conferinte, despre posibilitatea redenumirii celui mai frumos drum din Romania, Transalpina, pentru o mai buna promovare.

Autoritatile doresc sa transforme Transaplina intr-un brand romanesc, de aceea cauta un nume care sa fie cat mai atractiv pentru turisti.

Printre denumirile vehiculate pana acum se numara "Drumul regilor" si "Drumul romanilor", ultimul fiind preferat si propus de presedintele Traian Basescu.

"Acest nume la care acum noi ne gandim va trebui sa aiba doua, trei componente foarte importante: una istorica, [...] dar trebuie sa ne gandim ca acest drum va fi un brand pentru Romania si va fi un brand pentru Marginimea Sibiului si pentru tot ceea ce inseamna aceasta zona si atunci, impreuna cu oameni de specialitate, va trebui sa aducem componenta istorica si, in primul rand, romaneasca in acest nume si cealalta componenta de brand, de business, la urma urmei, pentru ca acest brand aduce oameni", a explicat Mircea Cazan, presedintele PNL Sibiu.

Sursa foto: opiniagj.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea