Social

#metrou Pantelimon #statie metrou #metrou bucuresti # magistrala 5

Autoritatile s-au razgandit! Au renuntat la o statie de metrou!

Magistrala 5 de metrou, in curs de executie pe tronsonul Raul Doamnei - Eroilor, se va opri la statia Iancului si nu va mai fi construita pana in zona Pantelimon, asa cum prevedea proiectul initial!


„S-a refacut linia de tramvai care leaga Piata Iancului de Pantelimon, motiv pentru care Magistrala 5 se va opri la statia Iancului, nu va mai cuprinde si partea a doua. Primaria nu are interes”, a declarat, marti, secretarul de stat in ministerul Fondurilor Europene, Emanoil Dascalu, intr-o conferinta privind infrastructura, informeaza News.ro.

In legatura cu Magistrala 6 de metrou, programata sa lege Capitala de aeroportul Henri Coanda din Otopeni, secretarul de stat a dat asigurari ca exista finantare suficienta.

La finalul lunii februarie, ministrul Transporturilor, Dan Marian Costescu, a declarat ca linia de metrou spre aeroportul Otopeni va fi gata, conform calculelor actuale, in anul 2021, daca licitatiile sunt lansate la finalul acestui an.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea