Social

#autocar #steaua #dinamo #fotbal #atac #pietre #pawel golanski

Autocarul Steaua, atacat cu pietre de dinamovisti

Autocarul cu jucatorii echipei Steaua a fost atacat cu pietre la iesirea din Bucuresti, de catre suporteri dinamovisti. Fundasul Pawel Golanski s-a ales cu capul spart si a fost transportat la Spitalul Militar .

Golanski a suferit un traumatism cranio-cerebral si dupa ce va fi cusut urmeaza sa fie dus la examenul tomograf.

"Pawel Golanski s-a ales cu capul spart in urma atacului si eu am fost lovit cu o piatra in mana, autocarul a fost atacat pe partea dreapta. A venit salvarea sa-l ia pe Golanski, iar politia cerceteaza. Am vazut ca este o camera de supraveghere si noi credem ca s-a filmat. Nu stiu cat de grav e ranit Golanski. Nu cred ca mai joaca in aceasta seara pentru ca el nu merge cu echipa. Poate fi un scenariu. Nu vreau sa fac presupuneri. Jucatorii au coborat din autocar. Speram ca politistii sa-i prinda pe agresori cat mai repede", a spus Catalin Fainisi, purtatorul de cuvant al echipei, citat de Realitatea.net.

Politia cauta acum agresorii si spera ca acestia sa fi fost filmati de camerele de supraveghere ale centrelor comerciale din zona.

Autocarul transporta jucatorii Stelei la Buzau pentru meciul din aceasta seara cu Gloria, partida disputata in etapa a 29 a Ligii I.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea