Social

#autocarul groazei #marturii accident Braila #accident Braila

Autocarul groazei: Marturii cutremuratoare

Pasagerii care au scapat din accidentul de autocar de la Braila in care au murit trei copii si alti 25 de oameni au fost raniti sunt inca socati dupa tragedia prin care a trecut. O femeie statea chiar langa cei doi frati de 14 si 15 ani care au pierit impreuna in accident. Copiii dormeau cand autocarul s-a rasturnat, informeaza Romania TV.

"Erau doi copii superbi. Fetita dormea chiar langa mine. Ea era cu capul la geam si a cazut autobuzul pe partea unde statea cu capul. Si fratele ei era cu vreo trei scaune mai in fata de ea", a spus femeia.

Copiii erau insotiti de mama lor. Femeia nu a suferit rani grave, dar a ramas in spital.

Peste zece oameni au fost cazati in internatul unui liceu din Braila. Sunt cei care fie au avut noroc si au scapat teferi, fie au fost externati dupa ce au primit ingrijiri medicale. Toti au fost audiati de politisti si au confirmat principala suspiciune a anchetatorilor, ca soferul mergea cu viteza mare.

"Soferul avea viteza. Conditiile erau ploioase, era mare viteza", a spus femeia.

"Nu prea tin minte fiindca am cazut si nu mai pricep nimic. Multumim Domnului", a spus o alta pasagera.

Un oficial din Republica Moldova a venit sa se asigure ca supravietuitorii sunt bine. Oamenii vor pleca la Chisinau, imediat ce audierile se vor termina.

Parchetul de pe langa Tribunalul Braila se ocupa de ancheta. Soferul turc care era la volan este acuzat de ucidere din culpa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea