Social

#accident #raniti #accident ungaria #autocar romanesc

Autocar romanesc, implicat intr-un accident in Ungaria. 22 de persoane ranite

Un autocar romanesc a fost implicat vineri seara intr-un accident rutier grav, pe autostrada M6, in judetul Baranya, Ungaria. 22 de persoane au fost ranite, iar trei dintre acestea se afla in stare grava.

Pana cum nu s-a confirmat decesul niciunui cetatean roman. Potrivit Autoritatii Rutiere Romane, in autocar se aflau 26 de persoane, care plecasera de la Baile Homorod spre localitatea Pecs, din Ungaria.

"Autobuzul implicat in accident are capacitatea de 49 de locuri, an de fabricatie 1998 si este clasificat la o stea. Firma operatoare are din anul 2011 licenta de transport persoane, iar soferul care se afla la volan este detinator al unui certificat profesional pentru transportul rutier de persoane, valabil pana la data de 15.09.2015", a precizat MT.

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a anuntat ca s-a format o echipa de specialisti de la Inspectoratul de Stat pentru Controlul Transportului Rutier Arad si Timisoara, care va merge de urgenta la locul accidentului, pentru mai multe cercetari.

Persoanele ranite au fost transportate la mai multe unitati spitalicesti din Ungaria.

Sursa foto: antena3.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea