Social

#Comlosul Mare accident #accident Timis #autocar

Autocar, lovit in plin de un tren de calatori in Timis!

Vineri dimineata, trei persoane au fost ranite, una fiind transportata la spital, dupa ce autocarul in care se aflau a fost lovit de un tren de calatori, la o trecere la nivel cu calea ferata din localitatea Comlosul Mare, judetul Timis.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Banat” al judetului Timis, accidentul feroviar s-a produs la o trecere la nivel cu calea ferata, in localitatea Comlosul Mare.

Autocarul in care se aflau sase persoane a fost izbit de un tren motor Regiotrans, cu doi pasageri – mecanic si conductor.

Din cele sase persoane aflate in autocar, trei au avut nevoie de ingrijiri medicale, iar una a fost transportata la spital.

“S-a intervenit cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma, o autospeciala de prima interventie si comanda, un ofiter si patru subofiteri pentru asigurarea masurilor PSI, doua ambulante SAJ si un echipaj de politie”, transmite ISU Timis.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea