Social

#tramvai #autobuz #noapte #ratb

Autobuzele si tramvaiele ar putea circula noaptea in Bucuresti

Bucurestenii ar putea circula pana la sfarsitul anului cu ajutorul a 20 de linii nocturne de autobuz si una de tramvai. RATB asteapta aprobarea bugetului pentru a introduce transportul de noapte.

Daca bugetul Regiei Autonoma de Transport Bucuresti va fi aprobat de municipalitatea, circulatia nocturna va fi introdusa pana la sfarsitul anului, cu autobuze de mica capacitate.

“Am proiectat deja programul de transport pe timp de noapte. Va fi o linie de tramvai care va circula circular si 20 de linii radiale pentru autobuze, care pleaca din centru, zona cea mai intensa populata catre periferie ”, a declarat pentru B365.ro, Adrian Crit, director general RATB.

Directorul RATB spune ca, pe timp de noaptea, succesiunea dintre autobuze va fi din ora in ora, din cauza numarului mic de calatori.

Metroul nu va circula insa noaptea. Gheorghe Udriste , directorul general al Metrorex S.A. spune ca, in cazul functionarii neintrerupte a metroului bucurestean, costurile s-ar tripla.

“Nu se poate. N-ar fi deloc eficient pentru noi, pe de o parte pentru ca noaptea ar circula mai mult gol trenul decat cu oameni in el. Prima conditie este insa aceea ca se fac revizii si verificari, reparatii la instalatiile din tunel de la ora 12 la 4 dimineata”, a explicat Udriste pentru B365.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea