Social

Austriecii investesc in turismul din Covasna

Este vorba despre 20 de firme, care ar investi in total pana la 200 de milioane de euro!

Mai multe firme din Austria, in jur de 20 la numar, si-au manifestat interesul de a investi in judetul nostru, in domeniul

turismului. Afirmatia ii apartine reprezentantului firmei de consultanta EP Consulting din Austria, Ernst Pebal, care s-a aflat zilele acestea intr-un tur al judetului, alaturi de autoritatile judetene, pentru a identifica acele locatii care au potential de dezvoltare in turism si unde firmele interesate ar putea investi. In aceasta vizita, delegatia a vizitat statiunea Valcele, Belin, Sfantu-Gheorghe, Reci, zona Buzaielor, iar pentru ieri vizita a fost programata in statiunile Sugas -Bai, Covasna , Balvanyos si Malnas.  

Mici centre comerciale si locuri de cazare  

Potrivit austriacului, exista cate va idei de proiecte care ar putea fi aplicate in zona aceasta, dupa ce au fost aplicate cu succes in Polonia sau Austria, de la mici centre comerciale, care sa puna in valoare produsele cu specific local ale judetului, locuri de distractie, turism foto , pana la parcuri rezidentiale linistite, pentru varstnici , si hoteluri si pensiuni de capacitate mai mica de cazare, pentru a se pastra cadrul intim al acestora. Totodata, presedintele Consi liului Judetean, Demeter Janos, a subliniat ca se vor sprijini acele investitii care nu afecteaza mediul natural. (continuarea in Covasna Media)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Covasna Media

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea