Social

Aurora polara

Stim de pe acum ca vor fi suplimentate trupele in Afganistan, ca Ucraina si Georgia nu sunt coapte sa se alature NATO. Formularele de aderare pentru Albania si Croatia au fost completate. Pentru Macedonia n-a fost ziua cea mare. Cel mai important: Rusia a fost invitata sa se alature proiectului scutului antiracheta (asumat si de NATO). Ce rost are atunci meciul romano-rus?

Summitul a fost salvat. Aparentele din partea organizatorilor au fost si ele salvate. N-a aparut curcubeul. A fost o aurora. Un arc de lumina, cam glaciala, polara. Compromisuri politice. Discutii aprinse.

Pentru noi insa summitul a debutat cu un denunt al vanzatorilor de tara, care a provocat un adevarat razboi. Cu declaratiile imprevizibile si inflamante ale presedintelui Basescu ne-am obisnuit. Iuteala insa si pe goarnele pedeliste care-i sar in aparare, chiar si atunci cand gafeaza. Ce-i mana la asemenea gesturi? Propaganda electorala pe care presedintele o face in interesul PD-L.

 

Continuarea in Romania Libera 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea