Social

#spital #discutie #marian vanghelie #psd #deputat #aura vasile

Aura Vasile a lesinat dupa o discutie cu Vanghelie

Deputatul Aura Vasile a ajuns la spital, luni seara, dupa ce a purtat o discutie cu edilul sectorului 5, Marian Vanghelie , relateaza televiziunile de stiri.

Aura Vasile a suferit un puseu de tensiune şi a fost transportata la Spitalul Universitar , dupa ce Vanghelie a incercat sa o convinga sa nu renunte la PSD in favoarea UNPR -ului.

Initial, aceasta anuntase ca intentioneaza sa plece de la social-democrati si sa se alature progresistilor, insa edilul sectorului 5 a declarat ca a reusit sa ii schimbe hotararea.

"Aura Vasile a spus ca este foarte suparata si ca are momente in care nu se mai regaseste in acest partid, plangea foarte mult, nu intelegeam ce spune, incercam sa o linistesc. Nu va pleca din PSD, ni se poate intampla fiecaruia dintre noi sa luam o decizie gresita. A discutat cu mine, la mine in birou si nu va pleca din PSD", a declarat Vanghelie.

Seful UNPR, Marian Sarbu , anuntase anterior ca Vasile a depus cerere pentru a se alatura grupului UNPR din Camera Deputatilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea