Social

#jaf sangeorz bai #furat dulciuri

Au jefuit o benzinarie ca sa fure dulciuri si cipsuri

Patru barbati din Sangeorz-Bai au furat, dintr-o benzinarie din oras, pachete cu dulciuri si cipsuri, dupa ce au amenintat-o pe vanzatoare cu un pistol cu gaze.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Bistrita-Nasaud, Claudia Creta , a informat, miercuri, ca intreaga scena a fost surprinsa de camerele de supraveghere ale benzinariei, informeaza Newsin.

Cu ajutorul imaginilor au fost identificati cei patru Ilie S. (26 ani), Ilie N. (35 ani), Ovidiu Marius G. (21 ani) si Alexandru G. (23 ani). Din primele informatii se pare ca ei au petrecut noaptea de duminica spre luni intr-o discoteca din satul Maieru.

Acolo, ei s-au intalnit cu un barbat din Rodna, Gavrila B. care le-a aratat un pistol cu gaze pe care tocmai si-l cumparasera. Barbatul a uitat pistolul in masina tinerilor, iar acestia s-au dus cu ea intr-o benzinarie. Acolo au amenintat-o pe vanzatoare cu arma, timp in care au furat de pe rafturi dulciuri si cipsuri.

De spaima, tanara nu a gasit butonul de panica, cel care a anuntat politia fiind patronul benzinariei, Grigore Strambu. Acest a depus plangere pentru furt. Pentru amenintare ar fi trebuit sa depuna plangere vanzatoarea, dar femeia a refuzat din motive necunoscute de politisti.

In urma cercetarilor facute de politisti, acestia l-au identificat si pe posesorul armei, originar din Rodna, care va fi sanctionat pentru ca nu a declarat la politie ca si-a achizitionat o arma, dar si pentru ca a incredintat-o altor persoane care nu aveau drept de permis arma. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea