Social

Au inceput pomenile electorale

Locuitorii din Ghermanesti au primit aseara carne de miel ambalata in pungi pe care era inscriptionat sloganul "PD-L invingator ". In aceasta dimineata, cateva zeci de pensionari din Sectorul 5 s-au calcat in picioare pentru "cadoul lui Vanghelie".

Casa de Ajutor Reciproc "Omenia" a acordat varstnicilor din Sectorul 5 al Capitalei cate o punga in care se aflau doi carnati, o sticla de suc, un salam si o paine. "Sunt ajutoare destinate celor aflati in nevoie", este refrenul preferat al initiatorilor prinsi cu musca pe caciula.

O echipa a Realitatea TV a surprins aseara o ampla operatiune "electorala". Intr-o padurice de linga Ghermanesti, sat in comuna Snagov, cativa barbati transau cu dibacie zeci de miei. Carnea era apoi ambalata in pungi electorale.

La aparitia jurnalistilor, oamenii au devenit nervosi, au incarcat pungile cu carne in dubite si au plecat. Urmatoarea escala a fost facuta pe soseaua Ghermanesti, unde pungile cu sigla PD-L si care contineau carne de miel au fost impartite oamenilor la adapostul blocurilor. (continuarea in Evenimentul Zilei)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea