Social

#muncitori #masa #mezeluri #preparate din carne #pret mic

Au fost lansate mezelurile pentru muncitori

Unul dintre marii producatori de preparate din carne a lansat in aceasta saptamana mezelurile special destinate clasei muncitoresti, cu un pret foarte mic.

Noile mezeluri sunt produse de Meda Prod si se numesc "1 Mai". Acestea sunt destinate segmentului economy, adica pentru consumatorii care pun mare accent pe pret atunci cand iau decizia de a achizitiona un produs.

"Noul brand trebuia sa se adreseze clasei muncitoare, adica unui segment cu care niciun brand de mezeluri nu a mai vorbit pana acum, in mod direct. In brief, obiectivul era foarte clar, acela de a face noul brand ecomony vizibil pe piata si cunoscut in mintea consumatorului (...) Numele de 1 Mai a venit firesc. 1 Mai e sarbatoarea tuturor celor care muncesc. E ziua in care tot romanul isi ia o pauza si cel mai adesea sarbatoreste asta printr-o masa", spun reprezentantii Propaganda Brand New.

Sursa foto:replicaonline.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea