Social

#Bacalaureat 2016 #bacalaureat #rezultate bacalaureat 2016

Au fost afisate rezultatele la Bacalaureat! Care este rata de promovabilitate

Au fost afisate rezultatele la Bacalaureat! Absolventii clasei a XII-a au aflat ce note au obtinut la proble scrise.

Potrivit datelor transmise de Ministerul Educatiei, rata de promovare la bacalaureat este de 66,7 la suta iniante de rezolvarea contestatiilor, scrie news.ro.

La sesiune din acest an a Bacalaureatului, 56 de candidati au obtinut media 10!

Pentru a fi declarati promovati, absolventii de clasa a XII-a trebuie sa obtina minimum nota 5 la fiecare dintre disciplinele de la bacalaureat 2016, iar media generala de la Bac 2016 trebuie sa fie minimum 6.

Elevii nemultumiti de nota primita, pot depune contestatii in intervalul orar 16:00-20:00. Rezultatele finale vor fi facute publice in data de 16 iulie.

In total, 137.344 de absolventi de clasa a XII-a din promotia curenta, dar si din promotiile anterioare, s-au inscris la probele scrise de la Bacalaureat 2016, care s-au sustinut in 473 de centre de examen. De asemenea, potrivit datelor Ministerului Educatiei, lucrarile au fost corectate in 87 de centre de evaluare, potrivit mediafax.ro.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea