Social

#mandroginul #mustaciosul mainstream #remanticul #metro-flacaul #tipuri barbati #tipologii barbati #barbati

Au aparut patru tipuri noi de barbati! I-ai intalnit?

Sociologii au descoperit patru noi tipologii masculine, scrie Mediafax, care citeaza un studiu realizat de compania Braun si publicat de dailymail.co.uk. Astfel, in functie de comportamentul lor, barbatii au fost impartiti pe categorii.

1. Mandroginul

Este un narcisist care considera ca arata bine si care nu-si poate lua ochii de la el. Se uita in oglinda in timp ce se chinuie sa ridice cat mai multe greutati, isi admira muschii. Ritualul sau de ingrijire presupune bronzare si epilare, insa este mereu in garda si cauta sa identifice posibilii rivali care arata mai musculosi decat ei.

2. Mustaciosul mainstream

Este barbatul cu mustata, care face din acest accesoriu un obiect de uz personal. La nivel de ritual de ingrijire, orice ar face e original, ceilalti neavand curajul sau imaginatia necesara.

3. Metro-flacaul

Este o reinterpretare a tocilarului sic, scrie Mediafax. Este pasionat de tehnologie, e la curent cu cele mai noi gadgeturi, stie ce merita banii si ce nu. Este un carierist, dar care are nevoie de sprijinul familiei.

4. Remanticul

Este un romantic renascut. Este suav, sofisticat si se invarte in cercurile inalte ale societatii, da tonul tendintei, chiar daca asta il costa extrem de mult, mai scrie agentia de presa.

Sursa foto: huffingtonpost.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea