Social

#circulatie atv #partie schi #partie sanius #zone verzi #poiana brasov #george scripcaru

ATV-urile, interzise in Poiana Brasov

Circulatia ATV -urilor pe partiile de schi si de sanius, precum si in zonele verzi din Poiana Brasov ar putea fi interzisa, incepand cu 1 februarie, potrivit unui proiect al Primariei Brasov.

"Incepand cu data de 1 februarie pe domeniul public, partiile de schi si sanius, zonele verzi si pe amplasamentele si drumurile forestiere apartinand proprietatii publice a municipiului Brasov, din statiunea turistica Poiana Brasov, se interzice accesul ATV-urilor indiferent de forma de inregistrare a acestora si de scopul propus", se mentioneaza in documentul initiat de primarul George Scripcaru, informeaza Antena 3.

Singurele ATV-uri care vor avea acces in aceste zone sunt cele care apartin Jandarmeriei, Politiei, Salvamont sau a altor institutii care au ca scop asigurarea unor servicii publice , se precizeaza in proiectul de hotarare elaborat de Primaria Brasov si care urmeaza sa fie supus aprobarii in sedinta de saptamana viitoare a Consiliului Local.

In expunerea de motive a proiectului de hotarare se mentioneaza ca ATV-urile constituie "un factor de stres si nesiguranta" pentru turistii care vin in Poiana pentru a se relaxa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea