Social

Atrocitati de Craciun in Iasi

Dublu asasinat sau crima atroce, urmata de sinucidere? Aceasta este dilema cu care se confrunta ofiterii Serviciului Omoruri de la IJP Iasi dupa ce au descoperit in noaptea Craciunului doua cadavre intr-un apartament din cartierul iesean Frumoasa. Imaginea era terifianta: barbatul zacea rapus pe podeaua sufrageriei intr-o balta de sange, iar amanta sa atarna de un streang agatat de teava caloriferului. "Deocamdata nu putem oferi prea multe detalii. Primele aparente indica o crima comisa de concubina asupra amantului ei, urmata de sinuciderea asasinului. Nu excludem inca nici varianta unui dublu asasinat, criminalul ascunzandu-si fapta, mimand sinuciderea uneia din victime", a precizat Madalin Taranu, purtatorul de cuvant al Politiei Iasi. In extrema de nord a judetului, in suburbia Pascaniului, Miroslovesti, un fiu si-a batut groaznic mama cu pumnii, dupa care a tarat-o in casa si a plecat la crasma. Elena C. (76 de ani) a fost gasita ieri dimineata de vecini, decedata in propria locuinta, cu fata tumefiata in urma loviturilor aplicate de fiul "iubitor", Ion C. Cadavrul batranei a fost transportat la morga Spitalului Municipal Pascani, iar fiul acesteia a fost retinut sub invinuirea de lovituri cauzatoare de moarte.

Betivii si rudele nedorite au luat cu asalt spitalele

Toate spitalele Iasiului sunt in aceasta perioada arhipline. Ca si in ceilalti ani, rudele nedorite de familie sunt abandonate pe paturile de spital cu mult inainte de sosirea Craciunului. "Ne confruntam cu o aglomeratie de nedescris. Sunt si cate trei bolnavi in pat in unele clinici si au fost chiar si in paturi pliante in noaptea Craciunului. Rudele bolnave sunt aduse de familii la spital pentru ca restul familiei sa benchetuiasca. Este foarte greu sa le spui oamenilor ca nu au unde sa mai stea", a precizat unul dintre rezidentii Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi care au asigurat garzile in aceste zile. Medicii de la Spitalul de Neurochirurgie "Sf. Treime" Iasi au avut un Craciun foarte agitat. In prima noapte, la Unitatea de Primire Urgente a spitalului au ajuns 11 pacienti in coma si alte patru persoane in stare grava. "Din cei 11 pacienti care au ajuns in coma la noi, sase fusesera victimele unor accidente de masina, avand drept cauza consumul de alcool. Restul erau in coma fie in urma unor agresiuni , tot pe fondul consumului de alcool, fie aveau probleme de natura neurologica", a declarat dr. Adrian Ciornei, medic specialist in urgente din cadrul UPU de la Spitalul "Sf. Treime".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea