Social

Atletico Madrid cauta un inlocuitor pentru Contra

Echipa spaniola Atletico Madrid cauta in prezent un jucator capabil sa evolueze pe postul de fundas dreapta, in locul romanului Cosmin Contra , care ar putea parasit gruparea madrilena la finalul acestui sezon, informeaza ziarul sportiv spaniol "AS", citat de Rompres.

Principalul candidat pentru acest post este sarbul Majan Markovic, capitanul echipei de tineret a Serbiei si Muntenegrului, care evolueaza in prezent la formatia Steaua Rosie Belgrad . Jucatorul a fost monitorizat in ultima perioada de reprezentantii lui Atletico , directorul general al clubului spaniol, Toni Munoz, deplasandu-se special la Belgrad pentru a-l vedea la lucru.

Potrivit ziarului "AS", Cosmin Contra, care a jucat foarte putin pentru Atletico in actualul sezon, nu mai intra in planurile antrenorului Gregorio Manzano, pentru viitorul sezon. "Romanul a solicitat deja, in luna decembrie, un transfer avantajos pentru ambele parti. Negocierile s-ar putea relua in vara, dorinta lui Contra fiind aceea de a juca, iar ofertele pe adresa sa nu lipsesc", precizeaza ziarul spaniol.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea