Social

#vijelii puternice #vijelii #ploi #vremea #starea vremii

Atentionare meteo! Vijelii puternice in toata tara

Dupa cateva zile insorite, ploile isi fac din nou aparitia pe teritoriul Romaniei. In majoritatea regiunilor tarii sunt asteptate averse insotite de tunete, fulgere si vant puternic. Acestea vor predomina in special in vestul, centrul si nordul tarii.

In Bucuresti, astazi vremea va fi mult mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si mai ales spre sfarsitul noptii, cand vor fi conditii de averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi in jur de 28oC. Incepand de maine sunt asteptate averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, si izolat vor fi caderi de grindina.

La munte maxime termice nu vor depasi 20oC in masivele vestice si sudice. Pe seara si in timpul noptii sunt asteptate averse si descarcari electrice in majoritatea statiunilor. Ploile vor fi insotite de vant puternic si grindina. Pe alocuri, cantitatile de apa pot depasi 20 l/mp.

Pe litoral, vremea se anunta frumoasa, cu temperaturi de 17-18oC. Apa marii nu va depasi insa 15oC.

In zilele urmatoare aerul fierbinte se retrage catre sudul extrem al Europei. Temperaturile vor scadea in toata tara iar maximele nu vor depasi 26oC.

Incepand de maine ploile torentiale isi vor face prezenta in toata tara. Acestea vor fi insotite de vijelii. In sudul, centrul si estul tarii se asteapta caderi de grindina.

Vineri si sambata vremea se va imbunatati. Exista insa posibilitatea aparitiei precipitatiilor sporadice in estul si sud-estul tarii, dar si la munte.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea