Social

#atentionare anm #vijelii #anm # ploi torentiale

Atentionare de vreme rea de la ANM: ploi torentiale si vijelii

Vremea s-a schimbat radical, iar Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) avertizeaza ca vremea rea va continua. Reprezentantii ANM au transmis o atentionare de instabilitate atmosferica accentuata, valabila in intervalul 23 august, ora 10:00 - 24 august, ora 06:00.

Astfel, in intervalul mentionat, indeosebi in zona montana, precum si in regiunile estice, sud-estice si centrale, vor fi perioade in care instabilitatea atmosferica va fi accentuata.

Vor fi averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului ce vor lua si aspect de vijelie si pe arii restranse grindina. Ploile vor avea si caracter torential, iar cantitatile de apa vor depasi 20 l/mp si izolat 40-50 l/mp. Pe spatii restranse sunt posibile caderi de grindina. De asemenea, vantul va bate moderat, cu rafale pe alocuri. Temperaturile se vor situa intre 16 si 31 de grade Celsius, usor mai ridicate in regiunile estice.

In Capitala, vor fi innorari si posibile averse cu descarcari electrice. Temperaturile, in scadere fata de ziua precedenta, se vor situa intre 18 si 29 de grade Celsius.

Sursa foto: radiocraiova.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea