Social

#ungaria #calatorii #serbia #slovenia #atentionare MAE

Atentionare de la MAE la calatoriile in Ungaria, Slovenia si Serbia

Ministerul Afacerilor Externe atentioneaza cetatenii romani care tranziteaza sau viziteaza Ungaria, Slovenia sau Serbia asupra conditiilor meteo si de trafic cauzate de caderile abundente de zapada din ultimele zile.

Mai multe sectoare de drum din aceste tari sunt afectate de zapada sau sunt blocate din cauza ambuteiajelor. Astfel, circulatia rutiera a fost afectata in mod considerabil pe drumul national 43 (Szeged - Nadlac, aria localitatii Apatfalva si autostrada M43).

Caderile de zapada de pe teritoriul Sloveniei au provocat blocaje in zona de nord-vest, la granita cu Italia, si in partea de nord, la granita cu Croatia si Ungaria.

In Serbia, caderile masive de zapada au provocat blocaje de trafic, in special in regiunea Voivodinei si in zona oraselor Subotica si Novi Sad.

Cetatenii romani sunt sfatuiti sa evite sau sa limiteze tranzitul prin Slovenia si Serbia si sa se informeze din timp asupra conditiilor de trafic.

Sursa foto: exclusivnews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea