Social

#atentionare anm #cod galben ploi #anm #ploi # ploi torentiale #vremea #starea vremii #meteo

Atentionare ANM! Vreme ploioasa la inceput de saptamana

Inceputul saptamanii vine cu vreme rea in toata tara. Administratia Nationala de Meteorologi (ANM) a emis o atentionare de cog galben de ploi torentiale, valabil in mai multe regiuni ale tarii.

Atentionarea este valabila pana in data de 11 aprilie la ora 23:00. Atentionarea este valabila pentru judetele Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Brasov, Buzau, Covasna, Dambovita, Galati, Harghita, Mures, Neamt, Prahova, Sibiu, Suceava, Valcea, Vrancea, Vaslui.

Luni vremea va fi instabila in toata tara. Va ploua pe arii extinde in estul, sudul si centrul tarii precum si la munte. In restul tarii ca ploua loca. Ploile vor avea si caracter torential, iar in zona Carpatilor Meridionali si Orientali, in nordul Munteniei si in jumatatea de sud a Moldovei, indeosebi ziua si in prima parte a noptii, cantitatile de apa vor depasi local 15 l/mp si izolat 30 l/mp. Vantul va sufla slab si moderat si va avea intensificari pe arii locale.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 12 si 20 de grade Celsius.

In Bucuresti vremea va fi instabila si va ploua temporar. Vantul va sufla slab si moderat. Maxima termica va fi de 17 grade Celsius.

Marti vremea se va incalzi usor in majoritatea zonelor. Cerul va fi mai mult innorat si va ploua slab la munte, in centrul si estul tarii si pe arii restranse in rest. Vantul va sufla slab si moderat si va avea intensificari pe arii locale, in zona montana. Temperaturile maxime se vor incadra intre 14 si 24 de grade Celsius, iar cele minime intre 5 si 12 grade Celsius.

In Bucuresti vremea se va incalzi usor. Temperaturile minime se vor incadra intre 8-10 grade iar cele maxime intre 20-21 de grade. Cerul va fi variabil si sunt posibile ploi slabe pe arii restranse. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Sursa foto: pixelstalk.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea