Social

#litoral #masa #restaurant # oficiul pentru protectia consumatorului

Atentie unde luati masa pe litoral!

Oficiul pentru Protectia Consumatorului ii sfatuieste pe cei care aleg sa-si petreaca vacanta pe litoralul Marii Negre sa se gandeasca de doua ori inainte de a lua masa intr-un restaurant.

In urma unui control, inspectorii OPC Constanta au descoperit ca la o terasa din statiunea Eforie Sud alimentele erau preparate in conditii total neigienice.

Totodata, cel care servea era la bustul gol. “Au fost constatate preparate culinare gatite cu o zi in urma si care se interzic la utilizare. Nu exista un frigider destinat materiilor prime. Pentru deficientele constatate se va aplica o sanctiune intre 3.000 si 30.000 de lei", a declarat Rodica Mocanu, inspectorul OPC Constanta.

Controlul a fost demarat dupa ce o serie de turisti au reclamat conditiile precare ale unitatii de alimentatie din Eforie Sud. In perioada urmatoare, inspectorii Oficiului pentru Protectia Consumatorului vor efectua si alte verificari in restaurantele si terasele de pe litoralul romanesc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea