Social

#vaccin ucigas #efecte vaccin #vaccin antigripal #vaccin

Atentie! Un vaccin antigripal a ucis trei oameni!

Un vaccin antigripal produs de compania farmaceutica Novartis a fost interzis in Italia, dupa ce exista suspiciuni ca ar fi fost cauza decesului a trei persoane, iar o a patra s-ar afla deja in stare grava, scrie Mediafax.

Vaccinul se numeste Fluad, iar victimele sunt persoane cu varste cuprinse intre 69 si 87 de ani. "Novartis a fost avertizat de Agentia Italiana de Farmacologie in legatura cu decizia de suspendare, ca masura de precautie, a doua loturi de Fluad in Italia, in urma unor articole cu privire la efectele adverse grave intalnite dupa vaccinare. Dar nicio dovada de reactie cauzata de acest vaccin nu a fost stabilita", au anuntat reprezentantii gigantului farmaceutic.

Cu toate acestea, in urma examinarii a doua loturi de vaccin antigripal s-a constatat ca acestea "erau in conformitate cu toate normele de productie si de calitate", se mai arata in comunicatul Novartis.

Odata cu venirea sezonului rece se inmultesc cazurile de gripa, statisticile aratand ca aceasta afecteaza intre 5 si 10% din populatia adulta si aproape un sfert dintre copii.

Sursa foto: unica.md

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea